Tuesday, February 26, 2013

Walhasil balik asal !!

Uncle kini kembali ! Begitu panjang masa diambil untuk kembali ke persada blog setelah selesai benda-benda kepentingan utama di luar talian.

Semuanya berlaku secara tidak disengajakan. Kenapa uncle memilih untuk kembali ke blog lama, tidak pula dapat dipastikan kerana semuanya memerlukan kata-kata yang panjang untuk bercerita. Buat masa ni suasana tidak mengizinkan.Cuma uncle hanya mampu berkata, kembali sihat seperti sediakala. Itu sudah cukup bagus dari terus tak muncul-muncul dalam blog nih hihihi...

Blog yang ada header gambar James Bond tu, uncle rasa nak tutup sebab uncle rujuk semula pada yang asal, cam gila talak pulak hahaha !!! alasannya, sebab uncle sayangkan link lama uncle .. nak buat lain rasanya uncle agak letih, tak terdaya nak kejar blogger semua yang semakin hebat semakin mantap, tinggal blog uncle terkedek sensorang !! mana aci !!

Alasan selain dari kesihatan uncle, lappy menghidapi virus, sehingga sekarang uncle hadapi kesusahan nak menaip kerana ada sahaja askara yang ditaip kekadang hilang begitu sahaja angkara serangan virus Trojan !! nak bawak ke kedai terasa malu... almaklumlah lappy punya monitor dah bercerai badan, udah lah begitu, buruk rupa pulak tu, karang ada mamat-mamat repair tu mati terkejut tengok keadaan lappy uncle nanti huhuu..

Alang-alang kemas rumah, sapu habuk, uncle tukar jugak template hihi.. untuk makluman semua, template ni dah bertahun-tahun uncle pakai, sajer nak guna semula agar kembali fresh hihihi .. suka tak? loading dia ok tak? nama template ni "easyloading" maka sesuai lah dengan uncle punya stail yg mahukan kelajuan dalam meloading blog ni.

So kepada semua kenalan, diucapkan hai dan hello, sama ada kenalan baru atau yang dah lama cemuih dengan uncle hahahha .. kita jumpa lagi selepas ini !!

17 comments:

aTieYusof Family said...

wahhh...welcome back uncle...
lama senyap! ingat kan pegi mane..semoga uncle dah sihat sepenuhnya..boleh lah tulis n3 yg hot-hot lagi..ahaha:p

uncle said...

atie - terima kasih...entry uncle manalah ada yang hot-hot..semuanya suam kuku jer..hihihi

el said...

mmg cemuih pung..xabis2 come back..hahaha papepun hope ang sihat2 je pocik...heheh

ct cheery said...

haha..selamat rujuk kembali uncle..dan selamat maju jaya..kahkahkah

uncle said...

el - buat cmner el oi...sakit tak kira apa waktu akan datang menjengah tanpa diundang hihihi ..

takpa..rasa cam artis pulak buat come beck ni hahahha

uncle said...

ct - kita akan merujuk kembali antara satu sama lain..auwww hahahah

Noraqilah Johari said...

wah..uncle b'wajah baru :)

semoga uncle sihat2 selalu ye :)

uncle said...

noraqilah - ye..uncle berwajah baru..moga uncle akan sihat selalu berkat doa dari kenkawan hihihi

Noor said...

Kelip2 kusangka api,
kalau api mana sumbunya,
Hilang ghaib kusangka mati,
kalau mati, mana kuburnya?
huhuh!!
lama uncle menghilang..pi bertapa ka?

mula2 ingat dah silap umah sy ni..tgk umah dah cat baru..heheh!

Slmat kmbali! mudah2an sihat selalu!

fuZa said...

wah ..patutlah lama Uncle sepi..
G wat treatment BOTOX erk..hehehe

well done

aima said...

yang lama tak semestinya buruk dan yang baru belum pasti baiknya....

sabella mohamad said...

haa lama tak dengar khabar dari uncle . tup tup dah muncul balik . hehe . welcome back !!

huny madu said...

mengade-ngade uncle nih! seb baik jumpa tau :(
kerinduan kite nih hihihi

ninest123 said...

prada handbags, nike outlet, chanel handbags, tory burch outlet, louboutin pas cher, ugg boots, replica watches, michael kors, longchamp pas cher, kate spade outlet, louboutin outlet, louis vuitton, louis vuitton outlet, ralph lauren pas cher, oakley sunglasses, oakley sunglasses, uggs on sale, nike air max, longchamp, nike air max, air max, louis vuitton, ugg boots, gucci outlet, air jordan pas cher, tiffany jewelry, oakley sunglasses, jordan shoes, longchamp outlet, louis vuitton outlet, tiffany and co, prada outlet, christian louboutin outlet, louboutin, sac longchamp, ray ban sunglasses, louis vuitton, polo ralph lauren outlet, burberry, oakley sunglasses, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, nike free, nike free, louboutin shoes, replica watches, ray ban sunglasses, nike roshe run, longchamp outlet, ray ban sunglasses

ninest123 said...

michael kors, michael kors outlet, north face, mulberry, replica handbags, new balance pas cher, lacoste pas cher, nike free run uk, kate spade handbags, hermes, michael kors outlet, ray ban pas cher, north face, hollister, converse pas cher, tn pas cher, michael kors outlet, sac guess, michael kors, lululemon, michael kors, hogan, burberry, true religion jeans, abercrombie and fitch, ralph lauren uk, coach outlet, coach purses, michael kors outlet, hollister pas cher, nike air max, vanessa bruno, michael kors outlet, burberry outlet online, nike air max, true religion jeans, oakley pas cher, michael kors, air force, nike air max, ugg boots, true religion jeans, timberland, coach outlet, true religion outlet, nike blazer, ray ban uk, ugg boots, vans pas cher, nike roshe

ninest123 said...

asics running shoes, mac cosmetics, reebok shoes, soccer shoes, beats by dre, vans shoes, hollister, chi flat iron, vans, hollister, ghd, jimmy choo shoes, ray ban, north face outlet, nike air max, nike air max, baseball bats, birkin bag, nike trainers, mcm handbags, ralph lauren, nike huarache, oakley, lancel, abercrombie and fitch, new balance, lululemon, instyler, longchamp, hollister, nike roshe, babyliss, gucci, bottega veneta, ferragamo shoes, herve leger, mont blanc, insanity workout, timberland boots, celine handbags, p90x workout, soccer jerseys, north face outlet, iphone cases, nfl jerseys, converse outlet, wedding dresses, louboutin, converse, valentino shoes

ninest123 said...

karen millen, moncler, louis vuitton, bottes ugg, pandora charms, canada goose uk, swarovski, moncler outlet, moncler, supra shoes, louis vuitton, toms shoes, moncler, thomas sabo, juicy couture outlet, sac louis vuitton pas cher, swarovski crystal, louis vuitton, hollister, moncler, montre pas cher, canada goose, moncler, ugg,ugg australia,ugg italia, coach outlet, marc jacobs, moncler, louis vuitton, links of london, canada goose, replica watches, canada goose outlet, wedding dresses, pandora jewelry, moncler, ugg pas cher, ugg,uggs,uggs canada, canada goose, pandora jewelry, canada goose, canada goose outlet, juicy couture outlet, doudoune canada goose, pandora charms, ugg boots uk