Wednesday, April 17, 2013

Menghidupkan blog uncle yang sudah bernyawa ikan

Sekarang ni uncle agak kepenatan bertungkus lumus bekerja siang dan malam di Pejabat Pilihan Raya Perlis bersama rakan taulan yang lain, sudah semestinya blog uncle terabai terus, bukannya bermaksud nak menghilangkan diri, tapi sebab musababnya yang tersendiri hanya tuan punya badan yang lebih mengetahui.

Umumnya pakat semua dah tahu, 5hb Mei merupakan tarikh untuk semua umat satu Malaysia mengundi calon pilihan mana yang berkenan di hati, maka pilih lah dengan penuh kebijaksanaan agar mendapat pemimpin yang berwibawa untuk mentadbir Malaysia. Masih tak tau status pengundian korang ? boleh lah sertakan ic dalam ruangan komen, nanti uncle balas InsyaAllah jika ada kelapangan.

Apa sudah jadi dengan blog? mengapa tak berupdate sekian lama? itulah yang uncle ingin cakapkan .. sibuk dengan tugasan luar talian, tapi uncle ada sedikit perancangan agar memastikan blog uncle ni kekal 'bernyawa'.. InsyaAllah rasanya uncle akan kembali aktif pada tahun hadapan.

Kembali aktif tu bermaksud, uncle akan keudara setiap hari tak kira hujan ribut topan sekali pun hahahha !!!. Tahun ni memang betul-betul sibuk, rasanya berapa kerat je yang baca entry uncle waktu ni, tak macam dulu-dulu hahahha

Kepada pembaca semua, uncle mohon ribuan maaf, kalau boleh indin uncle berdampingan dengan semua setiap hari, namun apa kan daya .. ada tugasan lain yang lebih penting .. untuk negara dan untuk keluarga hihihi ... 


33 comments:

Sue Bee said...

dtg melawat uncle sambil bawa kek lapis..hihi..

uncle said...

sue bee - sedap tu sue .. apa kata pos betul-betul....lagi uncle rasa seronok hahahha

mamapp said...

salam uncle.. mama pn beberapa minggu ni kurang aktif.. ada masalah tenet huuu

Haryanie yusraa said...

mari mengundi.^^

fuZa said...

Welcome back
Selamat Bertugas Uncle..
Semangat!!

aima said...

tahun depan....lama tu....

Normi Nieza said...

welcome back uncle..:)

huny madu said...

nyawa2 ikan xpe uncle, jgn x bernyawa langsung hikhikhik

Sop said...

nasib blom jd ikan kering uncle,, heheh
tugas penting skrg ni uncle... :) jom undi

aTieYusof Family said...

Sibuk bebenor ye Uncle..
baru muncul dari gua kelam ya..haha:D

uncle said...

mamapp - ada masalah internet? kesian mama ...

uncle said...

haryanie - jom mengundi...dah boleh mengundi ker?

uncle said...

fuza - terima kasih .. uncle tak nak buat come back sangat-sangat...buat selalu karang orang rasa jemu hahaha...setakat mana ada masa terluang .. uncle akan keudara semula

uncle said...

aima - taklah terasa lama..tahun depan tu kalau boleh uncle nak kembali aktif..cuma tahun ni uncle tak berkemampuan nak berblogwalking .. hanya ter arah kepada blog sendiri jer

uncle said...

normi - terima kasih

uncle said...

huny madu - hahaha..nyawa ikan jer..tapi masih lagi liat...hidup mesti diteruskan ... insyaAllah uncle akan sentiasa ada dlm blog walaupun tak sekerap seperti dahulu.

uncle said...

sop - terima kasih sop ... tahun ni mmg sibuk.. nak berblogwalking tak boleh selalu...

uncle said...

atie - betul tu..mmg sibuk..

hainom OKje said...

Selamat mengundi uncle hehe...

fuZa said...

awal thn ni mmg bz Uncle..
hah dah declare INCOME TAX ke uols??

ct cheery said...

selamat membuzykan diri uncle..hehe

Diari Si Froggie said...

uncle sibuk dengan PRU eh? ala awat lama tu nak tunggu sampai tahun depan.. rindu uncle lah cengini nanti. hiks. Selamat mengundi :)

BUNDA a.k.a KN said...

nak buat macam mane dah keje kan...jom kita mengundi, undi itu rahsia..

Noor Mala Shahar said...

BERKHIDMAT UNTUK NEGARA...

Chekgu Anitt said...

blog kite pn dh nyawa2 ikan..
ni yg come back smula tu..

fuZa said...

dimanakan uncle

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

kenapakah dirimu tidak ku lihat lagi.... dan kemanaaaaaaaaaaaaaaaa kau menghilangggggggggggggggggkan diriiii muuuuuuuuuuuuu


iskandarX Society

fuza said...

hehehe..macam artis plak uncle ni erk.. kejap ada..kejap xd erk..
Apa pun semoga uncle sefamily sihat2 menjelang Syawal tahun ini..InsyaAllah

ninest123 said...

prada handbags, nike outlet, chanel handbags, tory burch outlet, louboutin pas cher, ugg boots, replica watches, michael kors, longchamp pas cher, kate spade outlet, louboutin outlet, louis vuitton, louis vuitton outlet, ralph lauren pas cher, oakley sunglasses, oakley sunglasses, uggs on sale, nike air max, longchamp, nike air max, air max, louis vuitton, ugg boots, gucci outlet, air jordan pas cher, tiffany jewelry, oakley sunglasses, jordan shoes, longchamp outlet, louis vuitton outlet, tiffany and co, prada outlet, christian louboutin outlet, louboutin, sac longchamp, ray ban sunglasses, louis vuitton, polo ralph lauren outlet, burberry, oakley sunglasses, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, nike free, nike free, louboutin shoes, replica watches, ray ban sunglasses, nike roshe run, longchamp outlet, ray ban sunglasses

ninest123 said...

michael kors, michael kors outlet, north face, mulberry, replica handbags, new balance pas cher, lacoste pas cher, nike free run uk, kate spade handbags, hermes, michael kors outlet, ray ban pas cher, north face, hollister, converse pas cher, tn pas cher, michael kors outlet, sac guess, michael kors, lululemon, michael kors, hogan, burberry, true religion jeans, abercrombie and fitch, ralph lauren uk, coach outlet, coach purses, michael kors outlet, hollister pas cher, nike air max, vanessa bruno, michael kors outlet, burberry outlet online, nike air max, true religion jeans, oakley pas cher, michael kors, air force, nike air max, ugg boots, true religion jeans, timberland, coach outlet, true religion outlet, nike blazer, ray ban uk, ugg boots, vans pas cher, nike roshe

ninest123 said...

asics running shoes, mac cosmetics, reebok shoes, soccer shoes, beats by dre, vans shoes, hollister, chi flat iron, vans, hollister, ghd, jimmy choo shoes, ray ban, north face outlet, nike air max, nike air max, baseball bats, birkin bag, nike trainers, mcm handbags, ralph lauren, nike huarache, oakley, lancel, abercrombie and fitch, new balance, lululemon, instyler, longchamp, hollister, nike roshe, babyliss, gucci, bottega veneta, ferragamo shoes, herve leger, mont blanc, insanity workout, timberland boots, celine handbags, p90x workout, soccer jerseys, north face outlet, iphone cases, nfl jerseys, converse outlet, wedding dresses, louboutin, converse, valentino shoes

ninest123 said...

karen millen, moncler, louis vuitton, bottes ugg, pandora charms, canada goose uk, swarovski, moncler outlet, moncler, supra shoes, louis vuitton, toms shoes, moncler, thomas sabo, juicy couture outlet, sac louis vuitton pas cher, swarovski crystal, louis vuitton, hollister, moncler, montre pas cher, canada goose, moncler, ugg,ugg australia,ugg italia, coach outlet, marc jacobs, moncler, louis vuitton, links of london, canada goose, replica watches, canada goose outlet, wedding dresses, pandora jewelry, moncler, ugg pas cher, ugg,uggs,uggs canada, canada goose, pandora jewelry, canada goose, canada goose outlet, juicy couture outlet, doudoune canada goose, pandora charms, ugg boots uk

soma taha said...

There's definately a great deal to learn about this issue
http://caravank.com/factory/
http://caravank.com/for-sale-in-riyadh/
http://caravank.com/withdrawn-for-sale/
http://caravank.com/withdrawal-rooms/
http://caravank.com/us-for-sale/
http://caravank.com/car-caravan/
http://caravank.com/for-sale-in-jeddah/