Wednesday, July 10, 2013

salam ramadhan dan selamat berpuasa dari uncle

Mak oi sudah lama tak jenguk blog uncle ni, rasa macam alien pulak cam nak mendarat di bumi, terpinga-pinga melihatkan blog yang serba asing hahahha ...!! sudah banyak kali uncle mengatakan bahawa uncle bercuti blog selama setahun tapi kebarangkalian untuk menemui korang semua tu adalah begitu tinggi sekali, iyelah, bila dah mengalir darah blog dalam badan, kalai tak menulis isi bab apa pun terasa macam tergugat diri ini hihihihi

Semenjak dari zaman pilihanraya sehingga kini uncle "men" sunyikan diri, sunyi apa ntah, uncle takde dalam blog, bukan takde terus dalam internet, boleh je lawat uncle kat facebook, banner facebook terpampang sebelah kiri nuh, apa lagi.. pi tekan ajak uncle borak ke apa ke, nak ajak uncle mengorat pun boleh, uncle ok jer hahahah !!

Duduk tak duduk hampir seminggu lagi err... kurang seminggu lagi dah nak posa, amacam .. ?? sudah mempersiapkan diri untuk menyambut bulan yang serba mulia ini? uncle cam biasa lah, kalau tak boleh posa, uncle tak posa, ubat tahan sakit, segala ubat itu dan ini kena makan on time, kalau tak makan, sapa nak tanggungjawab antar uncle masuk wad?

Uncle seisi keluarga mengucapkan selamat berRamadhan, moga bertambah ketakwaan dan bertambah lagi nilai keimanan dalam diri. Makan jangan gelojoh bila time berbuka, berbelanja pula jangan temahak tak tentu pasal, ikut budjet nooo ... ok itu je uncle nak bualbicarakan, insyaAllah datang lagi penyakit gian nak berblog, uncle akan muncul kembali hihihi...

18 comments:

el said...

perghhh mengalir darah blog gitu..dasatttt sgt aihhhh

welkem back uncle..setahun ke?mcm baru smlm ekekeke

el ucapkan selamat berpuasa..xpelah xleh puasa tu kena pandai2lah ganti nti..kesihatan mau jaga..sakit nti sape susah diri jugak kan :)

Normi Nieza said...

selamat berpuasa..

Sally Samsaiman said...

selamat juga utk uncle :)

aima said...

amin....datang la gian moga kelak blog dpt di ligan...khee

Tedi said...

hehehe.. alien ek?

Tinta Lana said...

Salam.

Selamat berpuasa juga untuk uncle sekeluarga ^_^

Lama betul menyepinya,hehehe

Sop said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa uncle

Azie Namico said...

selamat berpuasa uncle...weee

ct cheery said...

salam ramadhan uncle..and salam kembali ke blog

fuza said...

Salam Ramadhan Buat Uncle & Aunty sefamily...

Lama sepi...
Macam lagu Sepi sekuntum Mawar Merah Ella la pulok erk..

Semoga sihat2 untuk menjalani ibadah puasa Ramadhan..Amin

BUNDA a.k.a KN said...

selamat menjalani ibadah puasa...

Cendol said...

selamat berpuasa untuk hari-hari seterusnya uncle :)

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

ninest123 said...

prada handbags, nike outlet, chanel handbags, tory burch outlet, louboutin pas cher, ugg boots, replica watches, michael kors, longchamp pas cher, kate spade outlet, louboutin outlet, louis vuitton, louis vuitton outlet, ralph lauren pas cher, oakley sunglasses, oakley sunglasses, uggs on sale, nike air max, longchamp, nike air max, air max, louis vuitton, ugg boots, gucci outlet, air jordan pas cher, tiffany jewelry, oakley sunglasses, jordan shoes, longchamp outlet, louis vuitton outlet, tiffany and co, prada outlet, christian louboutin outlet, louboutin, sac longchamp, ray ban sunglasses, louis vuitton, polo ralph lauren outlet, burberry, oakley sunglasses, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, nike free, nike free, louboutin shoes, replica watches, ray ban sunglasses, nike roshe run, longchamp outlet, ray ban sunglasses

ninest123 said...

michael kors, michael kors outlet, north face, mulberry, replica handbags, new balance pas cher, lacoste pas cher, nike free run uk, kate spade handbags, hermes, michael kors outlet, ray ban pas cher, north face, hollister, converse pas cher, tn pas cher, michael kors outlet, sac guess, michael kors, lululemon, michael kors, hogan, burberry, true religion jeans, abercrombie and fitch, ralph lauren uk, coach outlet, coach purses, michael kors outlet, hollister pas cher, nike air max, vanessa bruno, michael kors outlet, burberry outlet online, nike air max, true religion jeans, oakley pas cher, michael kors, air force, nike air max, ugg boots, true religion jeans, timberland, coach outlet, true religion outlet, nike blazer, ray ban uk, ugg boots, vans pas cher, nike roshe

ninest123 said...

asics running shoes, mac cosmetics, reebok shoes, soccer shoes, beats by dre, vans shoes, hollister, chi flat iron, vans, hollister, ghd, jimmy choo shoes, ray ban, north face outlet, nike air max, nike air max, baseball bats, birkin bag, nike trainers, mcm handbags, ralph lauren, nike huarache, oakley, lancel, abercrombie and fitch, new balance, lululemon, instyler, longchamp, hollister, nike roshe, babyliss, gucci, bottega veneta, ferragamo shoes, herve leger, mont blanc, insanity workout, timberland boots, celine handbags, p90x workout, soccer jerseys, north face outlet, iphone cases, nfl jerseys, converse outlet, wedding dresses, louboutin, converse, valentino shoes

ninest123 said...

karen millen, moncler, louis vuitton, bottes ugg, pandora charms, canada goose uk, swarovski, moncler outlet, moncler, supra shoes, louis vuitton, toms shoes, moncler, thomas sabo, juicy couture outlet, sac louis vuitton pas cher, swarovski crystal, louis vuitton, hollister, moncler, montre pas cher, canada goose, moncler, ugg,ugg australia,ugg italia, coach outlet, marc jacobs, moncler, louis vuitton, links of london, canada goose, replica watches, canada goose outlet, wedding dresses, pandora jewelry, moncler, ugg pas cher, ugg,uggs,uggs canada, canada goose, pandora jewelry, canada goose, canada goose outlet, juicy couture outlet, doudoune canada goose, pandora charms, ugg boots uk

Kelsey Andrews said...

Download instagram hacking tool Free